Een Uniek jachtseizoen

Door financieel en juridisch verslaggever B. de vastgeketende beer

Zoals alom bekend worden de weerberichten weer mals en de rokjes een stuk korter, dit betekent normaliter dat de flamboyante bazen van Dispuut Ballast de jachtcertificaten weer afstoffen en terugreizen naar het eens befaamde veld. Tot verbazing van velen verloopt de start van het jachtseizoen anders dan gepland, meer informatie zal worden gegeven door veldbioloog J. van het lepeltje (alias. De Bazin).

De Bazin is een nieuw toetreder van het veld, waar velen van zijn meningen bekend staan als controversieel, staat er een ding centraal: Jagen zal hij doen ten koste van alles. Die ashwagandha doet hem echter weinig, hij is teleurgesteld door de lage opkomst. Skinny jeans Komijn sluit zich aan bij de Bazin: “Waar eens werd gejaagd, wordt tegenwoordig enkel gekubbd” sprak hij uit. S.J. Komijn was eerder vandaag nog geprikkeld, waar zijn huisgenoot, tevens veteraan binnen het veld, telkens raak blijft schieten, kwam het meneer Komijn gister tekort net voordat hij toe wou slaan. Het was geen geslaagde jacht. Oral B, tevens vastgeketend jager, had scherpe vragen tijdens de Instagram-live, hier werd echter geen aandacht aan besteed door het nieuw wonende duo. Toekijker en recent geblesseerde ‘F. Spinner’ wilde nog wel nuance in de zaak brengen voor deze beroerede tijden “Waar Komijn schiet op konijn, jaagt de bewoner van het berenhol enkel op grote vis”. Speculaties gaan rond dat Spinner de komende tijd vanaf de zijlijn zal moeten meekijken, maar dit is nooit duidelijk gebleken. Uit uitspraken blijkt namelijk dat hij zich een nieuwe blessure in wil zuipen, maar dan alleen in de zon.

Wanneer men spreekt over geblesseerde jachtleden kan deze ‘eens befaamde’ oude tijger niet achterblijven, de verslaggever in kwestie heeft een interview weten af te nemen met niemand minder dan Meneer Meneer. ‘’Deze revalidatie gaat mij niet de pret drukken. Al zal ik moeten jagen in een rolstoel, deze Zeeuw kent nog wel wat oude trucs” werd als noemenswaardige quotatie gegeven. De spelers van het veld gaan gestaag door, dit seizoen is echter getekend als een periode waar de kwantiteit jagers afvalt als sneeuw voor de zon. Nieuwste afvallers B. de Beer & Y. i. Lan, die wel kwamen opdagen, maar bij de eerste vangst weg waren.

Twijfelaars J. Peper & Michael blijven verward achter in het veld, waar ze nog niet weten of de vangst hen voor langere tijd zal kunnen voeden.

In ander nieuws:

  • Zwangerschapstestprank gaat fout, onduidelijkheid in de Triple B veroorzaakt onrust.
  • “4 maand Alleen”, Oral B komt uit met boek vol spannende anekdotes.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."