Vo voor de praeses

Op de ALV van de A.S.V. Dizkartes van 24 maart jl. is gewaardeerd Ballastiaan Jan Willem op de Haar ingehamerd als de nieuwe voorzitter van de vereniging. Jan Willem liet er in zijn praatje geen haar over groeien en deed gelijk zijn plannen uit de doeken. Zo zal vanaf volgend jaar de titel van voorzitter veranderen in praeses. Daarnaast ¬†zal elke keer wanneer de praeses de soci√ęteit betreedt ‘vo voor de praeses!’ worden gescandeerd. Tot slot beloofde hij plechtig volgend jaar zijn haar eraf te scheren tijdens de charity week om zodoende zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het goede doel dit jaar is overigens ‘naakte mollen in Afrika een bos geven.’

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."