Drolbert man van het jaar!

Het toonaangevende blad Times heeft LXXII uitgeroepen tot ‘man van het jaar.’ Hoewel het jaar 2015 nog lang niet voorbij is, heeft de redactie unaniem besloten dat Drolbert in een rijtje mag worden opgenomen met illustere voorgangers als de Paus, Steve Jobs, Barack Obama en Vladimir Poetin. Volgens het jury-rapport heeft Drolbert deze eer dubbel en dwars verdiend dankzij zijn grote verdiensten en progressie dit jaar. Zo wordt zijn lef geroemd nadat hij de rol van Hoeder der statuten op zich nam nadat Vachie op onderzoek ging in China. Daarnaast vervulde hij een glansrol tijdens het dispuutsweekend als Graaf Braakula. Dit weekend werd overigens tot in de puntjes verzorgd door hemzelf in de rol van de zeer prominente ‘weekendsenaat.’ Hij gaf dit weekend alles en nam het voortouw bij elke activiteit. Dat hij alles gaf tijdens dit weekend hebben de fretten moeten bekopen met een vervuild matras. Drolbert zelf liet weten zeer vereerd te zijn en beloofde de bijbehorende oorkonde een prominente plek in zijn paleis te geven, naast de kaarsjes op het nachtkastje.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."