Nieuwe film van Johan Nijenhuis: Propper op Mallorca!

Voor liefhebbers van films gemaakt door regisseur Johan Nijenhuis is het dit najaar wederom genieten geblazen. De maker van films als Toscaanse bruiloft, verliefd op Ibiza en Costa, komt in september met een nieuwe film genaamd Propper op Mallorca. De film gaat over twee kansarme studenten uit Groningen die naar Mallorca afreizen met het idee te gaan proppen voor een populaire nachtclub. Eenmaal aangekomen, blijkt dat ze een maand lang bij een ralle pizza-vreetschuur met een menukaart aan straat moeten staan om klanten te werven. Dan blijkt hoe beide studenten verschillend tegen het leven aankijken. Waar de één zijn roeping vindt, nadat hij jarenlang heeft lopen aankloten met zijn studie, rijmt het bij de ander niet met zijn prominente zelfbeeld. Wat daarna volgt is een hete zomer vol avonturen, seks, geldproblemen, list en bedrog.

De film zal op 6 september in premiere gaan bij de Hasret in Groningen. Kaarten zijn nu beschikbaar via:
www.propperopmallorca.nl

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."