Voorzitter in ’t Vaatje!

In de week waarin oud-premiers Ruud Lubbers en Dries van Agt onthulden dat er op vliegbasis Volkel 22 nucleaire wapens liggen opgeslagen, was er nog meer explosief nieuws te melden. Onze voorzitter heeft het Groningse nachtleven aangenaam verrast en heeft tot tweemaal toe uitgaansgelegenheid ’t Vaatje bezocht. Om er geen gras over te laten groeien heeft hij als klap op de vuurpijl ook twee keer zijn locatie op de whatsapp gedeeld. Alsof dit nog niet genoeg was, vroeg hij aan de barman waar de fock zijn vierde biertje bleef nadat hij er drie op had. Wordt vervolgd…

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."