Het wonder van Groningen

Afgelopen dinsdag heeft zich het wonder van Groningen voltrokken. De penningmeester vereniging der A.S.V. Dizkartes, beter bekend onder de naam RJ, heeft Jilles van Drooge erop kunnen betrappen dat hij eindelijk weer eens stevig aan het drinken was. Volgens de goedgeluimde penningmeester leek Jilles weer helemaal in zijn sas met een pul gevuld met bier in zijn hand. Geruchten doen de ronde dat Jilles zelfs als laatste op de kroeg is overgebleven. Volgens RJ was het ook hard nodig dat Jilles eindelijk weer eens genoot van een biertje. De laatste tijd maakte hij zich zorgen of zijn Friese behaarde buik wel in topvorm bleef. Jilles was zelf niet bereikbaar voor commentaar. Naar eigen zeggen lag hij huilend in bed omdat hij brak was en het simpelweg niet meer gewend is om te drinken.

 

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."