Kamphuis verlengt contract met Groningen

Joost Kamphuis, ook wel bekend onder de naam Klompie heeft gisteren zijn samenleef contract met de stad Groningen verlengd tot december 2014. Kamphuis sluimerde met de interesse van andere steden maar is naar eigen zeggen tevreden met zijn contractverlenging: “Ik woon hier nu al ruim acht jaar en dan vraag je je wel eens af of je niet toe bent aan iets anders. Toch zie ik de toekomst hier in Groningen zonnig tegemoet. Zo kan ik dit jaar voor de zesde keer mee op kamp met Dizkartes, word ik lid van een zelfbedachte lustrumadviescommissie en nog altijd voelt Groningen als een warm bad voor me.” Waarnemend burgemeester Vreeman van Groningen laat weten zeer verheugd te zijn met het verlengde verblijf van zo’n groot icoon als Kamphuis. Volgens hem is dit het beste nieuws in dit ┬ánog prille jaar voor de stad Groningen.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."