Verdacht persoon bij de tentamenhal gesignaleerd

Groningen, 26 maart 2014 – De politie Groningen is op zoek naar een persoon die zich vanmorgen verdacht gedroeg in de Aletta Jacobshal bij het Zernike complex te Groningen. Omstanders signaleerden een persoon die zich uitermate vreemd gedroeg. Een getuige die anoniem wilde blijven vertelde: “Het leek wel alsof hij hier voor de eerste keer was. Hij stak de ene na de andere gauloises sigaret op. Bovendien stak hij zijn beide handen elke keer heel merkwaardig in de lucht, alsof hij zich in een discotheek op de dansvloer bevond.” De politie is op zoek naar getuigen die rondom het tijdstip van het tentamen Midden en Oost-Europese Studies zich bij de tentamenhal bevonden en daar de verdachte hebben gesignaleerd. De profielschets van de verdachte luidt: Een jongeman van rond de 19 jaar oud, halflang en bijzonder vet haar, ietwat dikke lippen en een wat slungelige motoriek. Heeft u de verdachte gezien of kent u deze persoon? Neem dan contact op met de politie Groningen.

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."