Al drie Nederlanders besmet met ebola

Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn er nu drie Nederlanders besmet met het ebola virus. Het virus dat vooral in West-Afrika voorkomt, heeft al aan meer dan 2000 mensen het leven gekost. Het RIVM liet vanmorgen weten de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

Een anonieme Groningse student is echter niet onder de indruk van de verhalen. Dat blijkt onder andere wel uit het feit dat hij binnenkort naar West-Afrika afreist om daar enkele ziekenhuizen te bezoeken. Verontrust over de gezondheidssituatie daar is hij niet, wel of hij wel een 9 op zijn scriptie zal krijgen. In gesprek met de redactie liet hij weten dat hij absoluut niet voor het virus vreest en dat hij wel  voor hetere vuren heeft gestaan. Wat die hetere vuren precies waren werd de redactie niet helemaal duidelijk, maar het had iets te maken met een superman pak op een strand in Zuidoost-Azië. Geconfronteerd met het feit dat al drie Nederlanders het virus te pakken hebben, zei hij: “Waar de fock blijft die vierde dan?”

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."