Gouden handdruk

Ophef in Groningen nadat afgelopen week bekend werd dat een stagiair die het afgelopen half jaar stage liep op de Groningse afdeling van het Ministerie van Financiën een gouden handdruk heeft meegekregen. In de gemeenteraadsvergadering van afgelopen week zijn er door SP raadslid Jimmy Dijk  boze vragen over gesteld.  Dijk: “Het is weer eens het oude liedje op de afdeling van het Ministerie. Net nu de economie weer een beetje uit het dal trekt, beginnen ze daar weer met allerlei presentjes te smijten. Ik vind het echt ongelofelijk. Met name omdat veel Groningers nog alle moeite hebben om het hoofd boven water te houden.”

Een woordvoerder van het Ministerie van Financiën is echter een heel andere mening toegedaan: “Het komt niet vaak voor dat er stagiairs hier stage lopen die zulke stevige handdrukken geven nadat ze amper een dag binnen zijn. Iedereen hier heeft wel eens een hand van Raymond gekregen en zich dikwijls afgevraagd waar hij nu die kracht vandaan haalt. Daarom wilden we hem bij zijn afscheid een mooie trofee meegeven. Niets meer en niets minder.”

Of de SP in Groningen na het zien van de daadwerkelijke trofee een andere mening is toegedaan is niet bekend.

Bovenstaande afbeelding: De gouden hand die de stagiair mee kreeg

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."