WK Actie ALDI blijkt groot succes

Na een wat weifelend begin heeft de oranjekoorts in Nederland inmiddels goed toegeslagen. Vorige week maakte supermarktconcern Jumbo al bekend dat de Roy Donders juichpakken twee weken voor de start van het WK al op zijn. Traditioneel gezien doet Albert Heijn het altijd goed, zo ook dit jaar met de WK hamsters.  Het van origine Duitse supermarktconcern ALDI deed dit jaar voor het eerst mee, maar is inmiddels gestopt met de actie wegens te groot succes. Bij boodschappen vanaf 15 euro kreeg je een plukje oranje haar mee van een echte Hollander. Het bleek echter funest te zijn voor de haardos van de desbetreffende persoon in kwestie. De voorraad haar is inmiddels al lang en breed op en uit ethische overwegingen heeft de marketing afdeling van ALDI besloten om te stoppen met de actie.

Afbeelding: Het grote succes van de WK actie blijkt uit de haardos van bovenstaande man die anoniem wenste te blijven.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."