Imagematigheidsweek gaat van start

Volgende week gaat in Nederland de imagematigheidsweek van start. Nederlanders kunnen gedurende deze week bepalen of ze zich laten registreren in het imagematigheidsregister of niet. Directeur van de imagematigheidstichting Bram Wikkerink is hoopvol gestemd. “We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk registraties, maar allereerst zou het al mooi zijn als we heel veel aandacht krijgen voor imagematigheid. Zelf ben ik vijf jaar geleden imagematig geworden nadat ik het er goed over heb gehad met mezelf. Voor je directe omgeving is het natuurlijk vervelend als je besluit om zomaar ineens imagematig te worden, maar uiteindelijk wegen de voordelen er wel tegenop. ‘Hoeren’ roepen met een rode das om, anytimers weigeren op vrijdag en je GVB halen in tijden crisis. Het zijn slechts enkele voorbeelden.”

Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/bramwikkerink

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."