Jilles in de allerslechtste chauffeur van Nederland

‘De verbazing was van zijn gezicht af te lezen,’ zo verklaarde Rick de reactie van Jilles, toen vanmorgen John Williams namens RTL en de allerslechtste chauffeur van Nederland op stoep stond. In het geheim had hartsvriend Rick een tijdje geleden Jilles opgegeven. Volgens Jilles is de hulp van harte welkom: ‘Ik doe er nu toch al zes jaar over om mijn rijbewijs te halen. Steeds neem ik vier lessen en daarna ben ik echt toe aan vier maanden rust. Misschien dat dit programma mij over de drempel heen kan helpen.’ Rick is naar eigen zeggen ook blij met de hulp die RTL aanbiedt. ‘Ik zit nu ruim vijf jaar zijn chauffeur te spelen. Jarenlang zit deze Fries al naast me te profiteren van mijn rijkunsten. Maar iets leren en van mij opsteken? Ho maar.’

Het nieuwe seizoen zal in het najaar van 2015 op de buis verschijnen. Jilles moet het opnemen tegen zeven andere kandidaten, waarna de winnaar zich een jaar lang ‘de allerslechtste chauffeur van Nederland’ mag noemen.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."