Opsporing verzocht: Reek wanhopig op zoek naar Clue

Zojuist hebben we een vermissing doorgekregen, gemeld door ene Hendrik. Zijn achternaam wilde hij liever niet noemen, maar op de achtergrond van het telefoongesprek werd opvallend vaak ‘REEK’ en ‘Het pispaaltje van Het Dispuut’ genoemd. H. zegt zijn Clue kwijt te zijn. Hij is deze wel vaker kwijtgeraakt, maar schrok dan weken later ’s nachts wakker, waarna hij tot zijn grote verbazing de Clue wist te vinden.

Opsporing verzocht - Reek wanhopig op zoek naar Clue

We spraken met het hoofd recherche van het Groninger politiekorps ‘Otapostasis atque Politie’ tevens oud-lid van het korps mariniers, Commando Flappie: ‘’Direct nadat ik melding van de vermissing had ontvangen, snelde ik mij naar de gedupeerde. Ik trof hem in extreem verwarde toestand aan. Zodra ik naast hem op het bankje ging zitten, begon hij zomaar tegen me te raaskallen en was bijzonder moeilijk te volgen. Daarnaast was hij een schrik voor het oog, hij zag er écht niet uit! Het heeft hem zo te zien zwaar getroffen’’, Aldus de hoofdrechercheur. ‘’Het kostte me veel moeite, maar uit de onsamenhangende woorddiarree heb ik de volgende karakteristieken van de vermiste Clue kunnen onderscheiden: lang, vervelend en ongeestig. Uit een tweede vuur van losse flodders heb ik begrepen dat de vermiste in kwestie vaak de plank misslaat, veel kromme sprongen maakt, klompen breekt en ook de pis lauw maakt. Ik constateer dat het hier dus gaat om een lange en hyperactieve timmerman op klompen zonder humor die vaak wildplast en mensen ongewild lastigvalt.’

Mocht u een persoon met de zojuist vermeldde karakteristieken gezien hebben of denkt u hier ook maar iets vanaf te weten: geef het anoniem aan ons door en help ons deze vermissing op te lossen! Reek heeft een beloning uitgeloofd van 79 anytimers voor de gouden tip die leidt tot het oplossen van de mysterieuze vermissing van zijn Clue. Een update over deze zaak zal aanstaande dinsdag om 20:30 uur op NPO1 te volgen zijn, waar Commando Flappie ons wederom te woord zal staan.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."