So You Think You Can Dons and Plons: Succesconcept van Sonja en Linda

Aanstaande zaterdag is het zo ver. Welke leden hebben het in zich? Wie kan het waarmaken? En bovenal: wordt er weer achthonderd euro uitgegeven aan de cocktails? De GK van het dispuutshuis Het Gelanceerde Hert in de Zwanestraat zal volledig getransformeerd worden tot RTL-studio, waar verschillende Ballastianen zullen strijden om de gezamenlijke titel ‘Het meest illustere duo van Ballast’. Stichting kijkonderzoek (SKO) verwacht dat het programma een recordhoogte aan kijkcijfers zal behalen. Supermooi!
Kijk zaterdag 24 november om 20:00 uur mee op RTL 4, of wees onderdeel van dit spektakel! Tickets voor de liveshow zijn verkrijgbaar via www.ballastisgeendemocratie.nl/SYTYCD&P*.

Onze verslaggever F. Riezebos sprak Linda de Mol op het bankje over haar meest succesvolle productie tot nu toe: ”Ja, het is zo simpel hè. De reputatie van RTL was op sterven na dood, maar toen kreeg ik dé ingeving: steek een langdradige en uitgewoonde show in een nieuw jasje! Zoek een stel mongolen die geen schaamte kennen, drink een Laars met ze mee en bied ze een fust aan: SYTYCD&P bevat eigenlijk alle elementen waar de gemiddelde Nederlander behoefte aan heeft.” Om de Ballastianen zo ver te krijgen om mee te doen, moet Linda tijdens de liveshow wel een of ander groen keppeltje opzetten. Maar dat vindt ze geen probleem. ”Als eerbetoon aan mijn collega, vriendin en dispuutsgenoot doe ik niets liever dan dit grandioze succes aan haar op te dragen. Ze verdient het, Sonja Barend had het schitterend gevonden.” 

Tevens heeft RTL het seizoen van 2019 bekend gemaakt, waarvoor Linda zich lang en breed op de kin heeft laten inspireren door de leden. ”Dit jaar gooien we het over een andere boeg. Bekijk uw favoriete familieprogramma’s dit jaar in een speciale editie!”, aldus de BN’er. Vanaf 1 januari 2019 zijn de volgende shows op RTL 4, 5, 7 en 8 te zien: Heel Ballast baard, Help, mijn fret is een teef, Gillend op het krat, The Vo of Ballast, Wie is de waakbig?, All you need is bakken vouwen, Herrie gezocht, Laat ze maar brallen, Ballast’s got een gefuckte sfeer en Ik Hou van Horten.

*Niet goed, geen geld terug. En nou opbokken.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."