Daan Goedegebure afgevallen

Het avontuur van Daan Goedegebure in de populaire reality-serie Utopia is afgelopen. Hij stond samen met Andrea en Billy op de nominatie om te worden weggestuurd. Gisteren viel hij dus uiteindelijk af. Nieuwkomer Jilles koos er voor om Daan naar huis te sturen. Jilles die voordat zijn deelname aan het programma begon dagelijks via de livestream alles goed kon volgen, noemde het een logische keuze. Volgens hem had Daan weinig met de biologische levensstijl die door de andere bewoners werd nagestreefd. Verder bracht Daan de nogal schaarse voedselvoorraad in gevaar. Zo nam hij volgens Jilles om het uur wel een broodje, wat erin resulteerde dat de andere bewoners vaak met honger hadden te kampen. Daan zei zelf over zijn afscheid dat hij er vrede mee had en dat hij er naar uit keek om weer bij Dip en Dop te gaan wonen.

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."