Hulp uit onverwachte hoek

Bij de zoektocht naar de black box van het verdwenen toestel MH370 van Malaysia Airlines, is hulp uit onverwachte hoek gekomen. De avontuurlijke Ruben Coenen heeft zijn gespierde hulp aangeboden aan de lokale autoriteiten. Coenen: “Ik las dat ze op zoek waren naar een black box en nu heb ik best veel verstand van boxen en rookmachines. In eerste instantie ging ik er ook vanuit dat de afkorting MH370 stond voor Masters of Hardstyle 370. Later werd mij verteld dat het om een zwarte doos van een vermist toestel gaat die vermoedelijk op de boden van de oceaan ligt. Voor mij maakt het verder niet heel veel uit. Ik blijf graag helpen waar ik kan. Met mijn lichaam kan ik extreem lang zwemmen en ik kan drie uur lang mijn adem inhouden, wat mij de meest geschikte kandidaat maakt om het toestel te zoeken.” Er is haast geboden bij de zoektocht want het signaal dat de zwarte doos uitzendt kan elk moment wegvallen.

 

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."