Nieuwe voorzitter ‘Stichting de Vrienden van Ballast’

Tijdens een buitengewone vergadering van Dispuut Ballast is een nieuwe voorzitter voor ‘Stichting de Vrienden van Ballast’ uit de bus gekomen in de persoon van Marianne Thieme. Hoewel de combinatie van een Bourgondisch, Liberaal dispuut en een dierenrechtenactiviste op het eerste gezicht vreemd aandoet, zijn beide partijen in hun nopjes met deze samenwerking. Gisteravond tijdens de persconferentie verduidelijkte Thieme het een en ander: “Idealen zijn leuk maar wat bereik je er mee als je nooit een goed stuk vlees in je handen krijgt? Ik zal daarom ook als eregast aanwezig zijn bij de speciaal voor mij georganiseerde Inthieme Ballast BBQ.” Oud-voorzitter van de Vrienden van Ballast, Jan Braaksma, liet vanuit zijn woonplaats Amsterdam weten blij te zijn met eindelijk een opvolger: “Het werd na zeven mooie jaren tijd voor een frisse wind. In de persoon van Marianne Thieme heb ik het idee dat zowel de stichting als de idealen van Ballast in goede handen zijn.” Of dit betekent dat Ballastianen in de toekomst ook op de steunlijst zullen staan voor de Partij voor de Dieren, wilde Thieme nog niet zeggen.

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."