Groeimaatje Baloe’s Basics!


[Advertentie] Ben jij het ook zo zat om voor dik uitgemaakt te worden? Zakt de moed je alweer in de schoenen als je op donderdag voor de deur van de Zwanestraat staat? Kun jij ook je tenen niet meer zien? Groeimaatje Baloe heeft de oplossing! Voor slechts €85,- zit jij straks weer lekker in je vel terwijl je ongezond kunt blijven eten en bovendien liters kunt blijven drinken en roken! Groeimaatje Baloe’s Basics is een gepatenteerde methode om je vrienden te imponeren, terwijl je eigenlijk niks doet! “Het is eigenlijk heel simpel, je gaat op de meest rare momenten naar de sportschool en zorgt ervoor dat al je vrienden het weten, die zullen vervolgens denken dat je daar veel vaker rondhangt, terwijl jij lekker op de bank zit met een zak Cheetos”, aldus Baloe zelf. De €85,- is niet voor niets: je ontvangt een abonnement voor de sportschool, boekje met 95 tips van Baloe zelf en een app die je locatie altijd op de sportschool zet en iedere dag op een door jou geselecteerd moment een foto van de sportschool op je Insta-story zet. Daar komt nog eens bij dat als je voor 5 december bestelt, je er ook nog eens een Groeimaatje Baloe sportshirt bij krijgt en early access tot de podcast van Groeimaatje Baloe, waarin Baloe met klanten in gesprek gaat over de effecten die het programma heeft veroorzaakt. Dus herken jij jezelf in dit verhaal? Twijfel dan niet en bestel nu Groeimaatje Baloe’s Basics! [Advertentie]

★★★★★
“De Cheetos deed het hem”
Fretje82@hotmail.com


“Ik schaam me nergens voor”
M. Minheere

★★★
“Ga gewoon vapen..”
Maarten P. Hesselink

In ander nieuws:

  • Het kan raar lopen: Lucille Werner ziet af van politiek om Ballast Bingo te presenteren
  • Meme account Sampie & van Vliet grote hit op het web
  • Tentamens cursist Niels ongeldig verklaard: “Te weinig spelfouten”

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."