De race naar “Obese”

Van onze correspondent F. Riezebos

Stiekem is onze goedaardige Bolle Boelie al zes jaren bezig met aankomen om mee te kunnen doen met het televisieprogramma Obese op RTL4. “Ik heb altijd al een bekende Nederlander willen worden en toen ik op achttienjarige leeftijd het programma Obese op tv zag, wist ik het zeker: dit is mijn manier om bekend te worden”, aldus de student met rode baard. “Al vanaf mijn verhuizing naar Groningen bestaat mijn leven uit het dagelijks sparen van kilo’s. Ik ben daarom lid geworden van Dispuut Ballast, zodat niemand zou vermoeden wat mijn plan was“.  

Recente voorgangers van Dispuut Ballast Hoffmeister en Blijbure geven aan zich wel in de uitspraken van Bolle Boelie te kunnen vinden. “Ik heb ook een poging gedaan zonder het mijn vrienden te laten weten, maar mocht helaas niet mee doen met het programma…, lacht Blijebure. Ook Hoffmeister knikt met een neerslachtige gezichtsuitdrukking instemmend mee en geeft aan dat Bolle Boelie meer kans heeft om te winnen dan hijzelf. Daarentegen trekt Bolle Boelie zich er niets van aan dat het de twee grootmeesters voor hem niet gelukt is. “Ik ben gewoon ontzettend goed op weg en met de feestdagen die er aankomen, gaat mijn droom zeker uitkomen”, zegt de boelsmaster.  

Verder heeft één van de tegenspelers Winnie zich deze week onaangekondigd teruggetrokken: “Die man gaat zo snel, die speelt gewoon op een ander niveau! Vooral nu hij uit het Hert vertrekt en plotseling meer dan 400 euro extra per maand aan Thuisbezorgd kan uitgeven. Ik heb mij er maar bij neergelegd nooit aan Bolle Boelie te kunnen tippen en heb mij maar laten toevoegen aan de Basic-Fit appgroep.”

Het nieuwe seizoen van Obese is volgende week vrijdag te zien om 20:30 op RTL4 met de nieuwe presentatoren Reek en Yilan die de walviseditie van Obese hebben gewonnen. Kijken dus!

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."