BREAKING NEWS: LEGER THUIS BEZORGD MANNETJES BESTORMEN HET HERT

Door onze correspondent Sampie:

Groningen, 7 januari 12:35. Nadat gisteren live op CNN beelden te zien waren van grote onlusten door pro-Trump betogers, vindt er momenteel ook een massademonstratie plaats in het centrum van Groningen. Nadat vorige week het nieuws van het vertrek van Niels uit het Hert bekend werd gemaakt, zijn er grote zorgen en onlusten ontstaan bij een groot deel van het Thuisbezorgd personeel in Groningen. Vaste inval B.O.C. Niels, goed voor 82% van de omzet van Thuisbezorgd in Groningen, schijnt op een nog onbekende plek ondergedoken te zijn.

Door de staat van een schone keuken op zijn onderduikadres hoeft Niels niet meer twee maal per dag te bestellen. Momenteel heeft zich rond het Hert een horde oranje Thuisbezorgd jasjes verzameld en volgens ooggetuigen worden er ook bami schijven tegen het Hert aangegooid. De studentenpolitie doet er momenteel alles aan om de rebellerende medewerkers onder controle te houden. Ook zijn er amateurvideobeelden opgedoken waarin te zien is dat de studentenpolitie lachgas gebruikt om de woedende betogers aan te pakken.

Wordt vervolgd…

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."