ENGEL OPGELUCHT: IK BEN GEEN WAPPIE

Willem Engel, de voorman van de actiegroep Viruswaarheid, haalde gistermiddag opgelucht adem na de uitspraak van de rechtbank in Den Haag waarin werd bepaald dat de avondklok moest worden opgeheven. Engel voert met zijn actiegroep al enige maanden campagne tegen de coronamaatregelen van de overheid. Engel ligt regelmatig onder vuur in de media en voelde zich gesterkt door de uitspraak: “Al maanden word ik weggezet als één of andere conservatieve doorsnee Nederlander met een lease-auto in een Vinex-wijk, terwijl ik overduidelijk verstand van zaken heb. Ik ben niet een pak-hem-beet registeraccountant die zonder verstand van zaken selectief shopt met hem welgevallige artikelen maar ik ben nota bene bijna gepromoveerd in de biopharmacie. Dit voelt toch als een stukje erkenning.”

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."