Helemaal Guur Achter de Muur

Van de makers van Spoer zoekt hoer en Zon, Zuipen & Dobberen wordt er deze zomer een nieuwe reality-tv serie hit verwacht. Het nieuwe programma dat de titel Helemaal Guur Achter de Muur moet gaan dragen, volgt aspirant-huisgenoten in de felle strijd om een plek in het huis Strijkbout.

Oudgediende Niels ziet zijn kansen wel zitten: “Weet je niet hoeveel ik voor dit dispuut heb gedaan?,” klinkt er met enige zelf-waan in zijn stem: “Het enige wat me weerhoudt om er nu voor de stoep te staan, is dat deze bank best chill ligt.” Hij grijpt nog een hand cheetos: “Bij nader inzien, is het ook wel fijn dat moeders elke dag een bordje voor me klaar heeft na mijn harde werk.” Voor de concurrentie is Niels niet bang: “Die jongetjes zaten nog in de brugklas schaamhaar op hun bovenlip te plakken toen ik al armen van sjaars aan het breken was.”

Uitdager WinWin is echter van repliek gediend: “Ik voel me als een soort David tegen Goliath. Maar dan is deze Goliath wel een beetje spekkig van de bami schijven en pils. Grote woorden voor het mannetje die al zeker 3 jaar de binnenkant van de sportschool niet heeft gezien. Het fijne aan het huis is voornamelijk de afstand naar de kroeg. In de tocht naar huis wordt het toch wel erg lastig om mijn spulletjes kwijt te raken.”

Jurylid is de overblijvend huisgenoot Flappie. Hij zal de nieuwe huisgenoten aan een aantal proeven onderwerpen om de geschikte opvolger van Terror Arnie te vinden: “Na de opnames mogen de kandidaten op mijn enorm comfortabele kurken yogamatjes™ slapen en die mogen ze ook als troostprijs meenemen. Zo kom ik toch nog van die rot dingen af.” Ook staat er een bankzitsessie op het programma nadat Flappie eerst tien pils heeft gedronken. De kandidaten dienen hem vervolgens om levensadvies te vragen. Mochten de kandidaten dit overleven, worden tot slot hun culinaire capaciteiten gemeten in een chili cook off en dienen ze verse asperges voor te bereiden.

Ook zo benieuwd naar de ontknoping? Helemaal Guur Achter de Muur is vanaf aanstaande donderdag om 20:00 te zien op jouw favoriete streamingdienst.

In anders nieuws:

  • Hoe verstop ik mijn genieterspokkel en 10 terras flanneer tips van M. Minheere 
  • Bestuur 2021-2022 bekend, Beffie heeft er zin in
  • Rechts en in het onderwijs: “Soms word ik voor teef uitgemaakt en geslagen door mijn rechtste collegas”

Inloggen

"Wij verkeren in de stellige overtuiging dat Onze Lieve Heer met genegenheid op onze
levenswijze en onze daden neerkijkt en dat hij BALLAST kansen en leiding
verschaft tot in eeuwigheid van dagen."